Jouw winkelwagen

Je hebt nog geen producten

0
Inklappen
Jouw winkelwagen

Je hebt nog geen producten

0
Inklappen
Tot 40% korting op MÁDARAShop nu

merk

gezondheidsdoel

eigenschappen

type

speciaal voor

reviews

prijs

Veganistische vitamine D - vrij van dierlijke bestanddelen

Vitamine D3 (cholecalciferol) wordt meestal gewonnen uit lanoline (wolvet), dat uit schaapswol wordt gewonnen. Hiervoor hoeven geen schapen gedood te worden, enkel geschoren. Voor veel vegetariërs is dit een acceptabele bron. Voor veganisten in het algemeen niet. Hieronder staan een aantal volledig veganistische vitamine D2 en D3 supplementen, op basis van bijvoorbeeld korstmossen of biologisch geteelde champignons.
Zie ook: Veganistische supplementen (overzicht)

24 producten
Vitaminstore - Vegan D3 vloeibaar 25mcg
(3)
Vegan D3 vloeibaar 25mcgVitaminstore
19 . 00
Viridian - Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)
(12)
Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)Viridian
vanaf
21 . 95
Viridian - Vitamin D3 & K2
Vitamin D3 & K2Viridian
vanaf
34 . 90
Vitals - Vitamine D3 1000IE
(1)
Vitamine D3 1000IEVitals
22 . 95
Viridian - Vitamin D3 (Vegan) 400 IU (10µg)
(1)
Vitamin D3 (Vegan) 400 IU (10µg)Viridian
vanaf
19 . 80
Orthica - D3 & K2 Oliedruppels
D3 & K2 OliedruppelsOrthica
37 . 95
Bonusan - Vitamine D3 Kind
Vitamine D3 KindBonusan
14 . 99
Viridian - Vitamin D3 2000 IU Spray
Vitamin D3 2000 IU SprayViridian
vanaf
26 . 95
Yummygums - Sunny D3 Gummies
Sunny D3 GummiesYummygums
19 . 95
niet op voorraad