Advies
terug naar advies
Vega carpaccio à la Joris Bijdendijk
Op zoek naar het perfecte vegan voorgerecht? Vega carpaccio met courgette, komkommer en kiwi is een echte must try! Het recept komt uit het splinternieuwe boek van Joris Bijdendijk. Ga jij hem proberen?
Carpaccio van courgette, patisson, komkommer en kiwi
Benodigdheden
- ½ courgette
- 1 patisson
- ½ komkommer
- ½ chilipeper
- 1 kiwi
- Vinaigrette½
- citroen
- 4 el olijfolie
- 2 el druivensap
Bereiding
Snijd een ½ courgette, 1 patisson, een ½ komkommer, een ½ chilipeper en 1 kiwi in flinterdunne plakken en verdeel over een bord.
Vinaigrette-advies: sap van een ½ citroen, 4 eetl. olijfolie en 2 eetl. druivensap.
Hoofdgerecht tip: Asperge quiche à la Joris Bijdendijk! Bekijk hier het recept
Auteur: Nicole Langedijk
Meest gelezen in Voeding & lifestyle

Eens in de zoveel tijd heeft elke machine een onderhoudsbeurt nodig. Voor het lichaam is dat niet anders. Wanneer afval- en gifstoffen zich in je lichaam ophopen, kan je last krijgen van allerlei onverklaarbare gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, huidproblemen of een zwakke spijsvertering. Benieuwd hoe dit werkt en hoe je jouw lichaam kan ontgiften? Lees maar mee!
Lees meer
Plannen om binnenkort op vakantie te gaan? Heerlijk vooruitzicht! Maar als je er dan eenmaal bent, wil je er natuurlijk zo’n geslaagd mogelijke reis van maken. Dit begint bij een goede voorbereiding en het inpakken van je koffer. Natuurlijk neem je geschikte kleding, schoenen, en toebehoren mee. Maar waar je wellicht minder snel aan denkt zijn supplementen. Terwijl dit een essentieel onderdeel voor je vakantie kan zijn! Lees maar mee.
Lees meer