Advies
terug naar advies
Banaan-havermoutkoekjes
Ingrediënten(16 stuks)
- 100 gram havermout
- 2 stuks bananen rijp, gepureerd
- 35 gram walnoten grof gehakt
- 20 gram kokos geraspt, (optioneel)
- 10 gram agavesiroop of honing,(optioneel)
- Bakplaat
- Bakpapier
Bereidimg (20 min):
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg één vel bakpapier op een bakplaat.Prak de bananen met een vork en hak de walnoten grof. Pas op dat ze niet te grof gehakt worden. Stop de geprakte bananen in een kom en roer er de havermout, kokosrasp én agavesiroop doorheen. Voeg de gehakte walnoten toe én meng het geheel goed. Leg met een eetlepel ongeveer 16 koekjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Druk ze eventueel plat met een lepel. Laat ze ongeveer 15 tot 20 minuten bakken in de voorverwarmde oven. Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen. Eetsmakelijk!
Auteur: Sanne van der Rijt
Meest gelezen in Voeding & lifestyle

Eens in de zoveel tijd heeft elke machine een onderhoudsbeurt nodig. Voor het lichaam is dat niet anders. Wanneer afval- en gifstoffen zich in je lichaam ophopen, kan je last krijgen van allerlei onverklaarbare gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, huidproblemen of een zwakke spijsvertering. Benieuwd hoe dit werkt en hoe je jouw lichaam kan ontgiften? Lees maar mee!
Lees meer
Plannen om binnenkort op vakantie te gaan? Heerlijk vooruitzicht! Maar als je er dan eenmaal bent, wil je er natuurlijk zo’n geslaagd mogelijke reis van maken. Dit begint bij een goede voorbereiding en het inpakken van je koffer. Natuurlijk neem je geschikte kleding, schoenen, en toebehoren mee. Maar waar je wellicht minder snel aan denkt zijn supplementen. Terwijl dit een essentieel onderdeel voor je vakantie kan zijn! Lees maar mee.
Lees meer