terug naar vorige pagina
Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg) Viridian (10)
op voorraad
vanaf 21. 40
Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg) afbeelding

Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg)

Viridian

(10)

Hoge dosis, veganistisch en goed opneembaar!

Hoge dosering vitamine D3 uit veganistische bron (korstmos). Vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand en is goed voor de opname van calcium (bot)

De voordelen van vitaminstore

  • Snelle en professionele service via email, telefoon, chat, facebook en twitter
  • Snelle en voordelige levering
  • Snelle bezorging met PostNL
  • Spaar Vitaminclub punten voor hoge kortingen en leuke aanbiedingen
  • Laat uw pakket bezorgen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Haal uw pakket op bij één van onze winkels
  • Meer informatie
  • Gebruik
  • Ingrediënten
  • Waarschuwingen
  • Recensies (10)
  • Vragen (3)
Meer informatie

Meer informatie

  • In ons land heeft de zon van september tot april onvoldoende kracht om vitamine D in de huid te vormen
  • Kinderen, zwangeren, ouderen en mensen met een getinte huid hebben het gehele jaar extra vitamine D nodig
  • Bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten
  • Verpakt in donker glas als bescherming tegen de invloed van licht, zuurstof en vocht

Categorieën

Overige informatie

EAN: (60 vegicaps) 5060003592747

EAN: (150 vegicaps) 5060003592792

Distributor

Viridian
postbus 217
1851LX  Heiloo
Gebruik

Gebruik

Als voedingssupplement voor volwassenen één capsule dagelijks bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten

Hoofdingrediënten

Ingrediënten

Per dagdosering (één plantaardige capsule)

Vitamine D3 (veganistische cholecalciferol uit korstmos) (2000 IE) (1000 % ADH) 50 µg
In een basis van alfalfa  
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethyl cellulose)  

ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwingen

Waarschuwingen

Gist nee
Gluten nee
Melk of melkbestanden nee
Soja nee
Sucrose nee
Conserveringsmiddelen nee
Zout toegevoegd nee
Geschikt voor vegetariers ja
Geschikt voor veganisten ja
kosher ja
halal nee


Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Recensies

Deel je mening en maak kans op een design weegschaal of één van de 10 cadeaubonnen t.w.v. €50,-

Tevreden
Op door

Heel tevreden over de D3. zijn kleine pilletjes dus gemakkelijk in te nemen. En geschikt voor veganisten.

Viridian, prima vegan D3
Op door

Ik gebruik deze vegan D3 (op basis van korstmos) van Viridian al geruime tijd en ben er heel tevreden over. Deze piepkleine capsule is makkelijk in te nemen is, heeft geen vieze nasmaak en doet zn werk prima.

Niets mis mee
Op door

We hebben allemaal D3 nodig en dan is het fijn als er een goede veganistische variant in pilvorm bestaat.

Grote keuze en prima service
Op door

Al enkele malen een bestelling gedaan bij vitaminstore en telkens zeer tevreden van aanbod en service. Er is een ruime keuze aan vegan supplementen en de prijzen zijn correct. Bestellen en leveren gaan zeer vlotjes.

simpel
Op door

eenvoudig in gebruik, klein formaat dus makkelijk in te nemen. Blij met deze Vegan variant.

Groot assortiment ook vegan, vlug geleverd
Op door

Groot assortiment, ook goede vegan producten, en heel snel geleverd, prima service! Voor herhaling vatbaar.

Good
Op door

Good

Snelle service
Op door

Zeer uitgebreide sortering vitamine producten, goede en snelle service.

Viridian vitamin D3
Op door

Fijn dat er een vegan variant is. Makkelijk in te nemen, prettig formaat.

Zeer tevreden
Op door

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Vragen

Heb je een vraag over dit product? Stel deze dan hier.

Wel kosher maar niet halal??
Op 01 February 2018 door Joël

Ik ben specifiek naar iets opzoek wat 100% vegan is en omdat kosher het meest strikt is zoek ik daar vaak naar. Nu zie ik hierop staan dat het wel kosher is maar niet halal? Hoe kan dat, gezien alles (behalve waar alcohol in zit) wat kosher is automatisch ook halal is (maar niet andersom)! Zit hier soms alcohol door verwerkt of bij de productie gebruikt?

Op 01 February 2018 door klantenservice
Het gaat hierbij om officiële keurmerken. En om het officiële halal-keurmerk te krijgen, dient een product eerst van grondstof tot eindproduct door een imam te worden gecontroleerd. Voor de producten van Solgar en Viridian is dat nog maar voor een klein aantal producten gebeurd. Terwijl al vele producten de kosher-procedure hebben doorlopen. Dit heeft er onder andere mee te maken dat er in Amerika een grotere vraag is naar producten met kosher-keurmerk dan naar producten met halal-keurmerk.

De Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg) is halal in de gewone zin van het woord (bevat ook geen alcohol), maar omdat de verpakking nog geen keurmerk draagt, staat er "halal - nee".

Importeur Solgar heeft ervoor gekozen om dit zo te omschrijven, ook al is het vrij verwarrend.

Op onze pagina over halal-producten staat de kwestie als volgt omschreven:

"Fabrikant Solgar heeft een aantal producten die van grondstof tot eindproduct door een imam zijn gecontroleerd en door hem van een officieel keurmerk zijn voorzien. Op de productpagina's en de verpakkingen staat dit aangegeven als "halal - ja".

Omdat deze procedure nog niet voor alle producten is doorlopen, staat er bij heel veel producten "halal - nee", ook al is het product wél geschikt voor vegetariërs en veganisten. In de meeste gevallen zijn die producten dan ook gewoon halal in de algemene zin van het woord. Maar omdat ze het officiële keurmerk nog niet hebben, staat in de tabel "halal - nee".

Bovenstaande geldt ook voor het merk Viridian dat door Solgar Nederland wordt gedistribueerd. Geen van de Viridian producten bevat bestanddelen uit varkens.

De hieronder getoonde producten zijn halal in de zin dat ze vrij zijn van bestanddelen uit varkens of insecten, en geen alcohol bevatten."

https://www.vitaminstore.nl/collectie/halal
Ingredienten s.vp.
Op 22 January 2016 door ArA ♥ ♥

waar zyn INGREDIENTEN????

Op 23 January 2016 door klantenservice
Vegan Vitamine D3 2000 IE bevat per capsule 50 microgram vitamine D3 afkomstig uit de lichen kortschors, in een capsule van cellulose (HPMC). De vulstof is alfalfa.
Kleinere pillen
Op 16 October 2015 door Suzanne

Afgelopen maart bestelde ik dit product en kreeg 60 pillen van "normaal" formaat. Deze week bestelde ik dit product opnieuw maar nu ontving ik per potje 60 mini pilletjes waarvan ik er tot wel 3 per dag moet slikken. Terwijl de prijs volgens mij hetzelfde is. Wat is hier aan de hand? Nu heb ik dus veel minder pil voor hetzelfde geld? Dat valt erg tegen.

Op 18 October 2015 door klantenservice
De samenstelling van de inhoud van elke capsule Vegan Vitamine D3 2000 IE is nog precies hetzelfde. Eén capsule levert dus nog steeds de hoge dosering D3, namelijk 50 microgram (2000 IE). Eén capsule per dag is daarom ruim voldoende als onderhoudsdosis.

Alleen als er sprake is van een vastgesteld tekort is het raadzaam om de inname tijdelijk te verhogen naar 2 of zelfs 3 capsules per dag.

Het komt vrij vaak voor dat capsules en tabletten van vorm veranderen zonder dat de inhoud verandert. Bijvoorbeeld omdat de fabrikant er achter is gekomen dat de inhoud ook in een kleinere capsule past, of omgekeerd, dat gebleken is dat de inhoud niet goed in de oorspronkelijk gekozen capsule past.

Ik heb de importeur om een reactie gevraagd. Zodra ik een antwoord ontvang, laat ik het u weten.
Toegevoegd aan winkelwagen
Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg) afbeelding
Viridian Vitamin D3 (Vegan) 2000 IU (50 µg) is aan je winkelwagen toegevoegd!
Stel een vraag

Door je review te sturen geef je Vitaminstore toestemming om deze vraag, je naam (optioneel) en het antwoord te plaatsen op de website van Vitaminstore, zodat ook andere bezoekers met vergelijkbare vragen hiervan kunnen profiteren.

Shopping Cart Pixel
Bedankt voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief!

Wij hebben een bevestigingsemail gestuurd naar .
Zou u deze kunnen bevestigen?